fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Успішно фінішував другий тур підготовчих курсів
26.04.2016

У справжнє свято для слухачів курсів поглибленого вивчення математики та української мови перетворився останній день занять.

Протягом трьох місяців юнаки та дівчата – завтрашні випускники загальноосвітніх шкіл – наполегливо вдосконалювали себе. І якщо їхні ровесники у суботу та неділю просиджували за комп’ютером або ж в інший спосіб відпочивали, вони працювали, бо мають велику мету: здобути престижну спеціальність, аби у майбутньому принести користь рідній неньці Україні.

Успішно пройшовши випробовування (тестування з математики та диктант з української мови), 24 квітня, в урочистій обстановці актової зали БКТБ НТУ, 22 випускники отримали сертифікат-рекомендацію до вступу у наш навчальний заклад.

З цією приємною подією їх вітали: директор коледжу, відмінник освіти України Йосип Едуардович Кібітлевський, голова студентської ради Максим Мацьков та студентка третього курсу Вікторія Майстер.

З тремтінням у голосі щирі слова подяки за мудрість та дбайливе батьківське ставлення промовляла Лещенко Анна, яка щосуботи та неділі добиралася в Бар із Пеньківки Шаргородського району.

Не скупилися на слова вдячності та побажання дітям щасливої долі і матері - Томчук Тетяна Борисівна, Одиноких Альбіна Станіславівна, Глінська Оксана Анатоліївна.

Ми впевнені, що загальне фото на згадку про відкриту нову сторінку життя у БКТБ НТУ займе належне місце у сімейному альбомі цих юнаків і дівчат.