fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Вітаємо з ювілеєм!!!
22.09.2015

Ювілеї як вихори мчать,

Віхи Вашої долі відзначені,

Але хочемо Вам пригадать,

Для великих надбань Ви призначені!

Хватнули зайвого роки -

до Вас пристали невпопад,

ачей, було їм не з руки

минути Ваш розкішний сад.

Майстерно уплели в есей

прожитих літ, як вишиття,

оцей осінній ювілей.

- Агов, роки! Віват, життя!

Нарис портрету харизматичного ювіляра

Хочеться, щоб слово про ювіляра було таким містким, як і його життя.

Ювіляр галантний чоловік, естет, ставний, жвавий, креативний, завжди ідеально одягнутий, з привітною посмішкою на обличчі. В його присутності саме приміщення ніби осяяне світлом. Про таких говорять: « Він харизматична людина».

Життєве кредо - чесність і справедливість, професіоналізм і відповідальність. Ніколи не задовольняється набутим, постійно перебуває в пошуку нового, цікавого, сучасного.

Його невидима аура – суцільний позитив, яка сприятливо впливає на оточуючих.

Керівник вимогливий, принциповий , не терпить лукавства й неуцтва. Його поважають і люблять підлеглі.

– Наш директор - справедливий правдолюб , – так кажуть колеги. – Якщо когось і критикує, то за діло. Бо сам – взірець порядності та бездоганності у роботі.

Людина слова і діла. Діяльний, сповнений планів на майбутнє. Він із тих людей, для яких спокійне сумління – понад усе, відповідальність завжди на першому місці. Часто почуєш від нього: « Лягаю спати з думками про коледж і прокидаюсь з думкою: що корисного можна ще зробити?»

Людина з талантом непосидючого організатора-менеджера, з чудовим вмінням комунікувати із людьми та заряджати їх своєю фантастичною енергетикою.

Лідер. За необхідності сам працює з ранку до ночі і не дає можливості « пасти задніх» підлеглим.

Любить повторювати: «Не змінюєшся – перестаєш існувати». Таких людей називають трудоголіками. Воістину він перебуває у своїй професії двадцять чотири години на добу.

Кожен його день – це потужність у праці, сила у здійсненні задумів, несхитність у життєвих принципах та ідейних переконаннях.

Його життєва нива засіяна національною свідомістю та патріотичними звершеннями. У ньому живе доброта не звичайна, а з особливим, людяним громадянським відтінком. Якби міг – пригорнув би й обігрів цілий світ, – так переймається негараздами і клопотами ближніх, знайомих і незнайомих. Не стоїть осторонь враженої тяжкими хворобами української державності.

Війна підживлює цю загрозу, тому особливо дбає про тих, хто боронить цілісність і незалежність держави та тих, хто є переселенцями (допомогає як житлом, так і роботою).

Міцно стоїть на розбудові української землі, продовжуючи справу прадідів. Із того покоління, що для всього в житті має мірило – совість, тож і сам є носієм цієї моральної чесноти.

Лицар по життю. Коли потрібна допомога – усі до нього, за батьківською підтримкою і порадою. Лицарю до снаги – охоплювати водночас проблеми кожного, а якщо дуже треба – то брати їх на себе повністю.

Він - Оберіг закладу. У нього можна повчитися мистецтву бути Людиною серед людей і Людиною на землі. Тому що вміє радіти кожному агрегату і кожному експонату, кожній нагороді і кожному рекорду, промінчику сонця в Долині ірисів та крапельці роси на квітці, яка гордовито підбадьорює прапор України, що майорить над коледжем; із захопленням пише писанку та створює картинну галерею історіі міста Бар. А про заклад, його наукову і матеріально – технічну базу може розповідати годинами. Смутиться затяжною мрякою, неохайністю території, занедбаністю рослин, байдужістю людей. Такий він, всюдисущий.

В ювілярові дивовижно переплетені серйозність і почуття гумору, вимогливість до себе та оточуючих і тонке відчуття прекрасного.

Ювіляру притаманна рідкісна доброзичливість, моральна твердість і широта погляду.

Наш ювіляр – Особистість, гідна наслідування.

То хто ж цей харизматичний ювіляр? Йосип Едуардович Кібітлевський!

З Ювілейним Днем Вашого народження!

І нехай гріє теплотою Ваше невтомне серце усвідомлення того, що зробили все можливе, щоб, як співається в пісні, «і діти, і внуки співали, і земля чебрецями цвіла».