fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
БФКТБ і GEKKON зміцнюють партнерські зв'язки
10.09.2021

Тісна взаємодія навчального закладу з брендом світового рівня, що дає можливість забезпечити відповідність освітнього процесу вимогам сьогодення, та інвестиції роботодавця в підготовку конкурентоздатних і затребуваних на ринку праці фахівців – такими є головні меседжі співпраці Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ з компанією GEKKON.

Розпочалася вона не так уже й давно: цьогорічної весни, але є досить взаємовигідною і багатообіцяючою.

Зокрема, за фінансової підтримки GEKKON - офіційного ексклюзивного представника відомої турецької компанії HIDROMEK в Україні, студенти 2 і 3 курсів Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ отримали 8 вересня чудову можливість побувати разом з викладачами на масштабній агропромисловій виставці AGROVINNYSIA.

Виставкова подія такого формату відбулася на Вінниччині вперше. Близько 200 українських виробників та дилерів сучасної сільськогосподарської техніки демонстрували інноваційні технології та устаткування.

Серед них - і компанія GEKKON. Її стенд зацікавлював багатьох відвідувачів. Скажімо, ексклюзивний показ гусеничного екскаватора HMK 310 LC вагою 32 тонни.

Чимало вражень від представленої спецтехніки відомого турецького бренду HIDROMEK отримала делегація Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ на чолі з директором Йосипом Кібітлевським.

Власник компанії GEKKON Артем Труфанов та його команда докладно ознайомили студентів коледжу – майбутніх дорожніх механіків з виставковою експозицією.

Приємно було почути від Артема Труфанова, що розглядається питання стажування викладачів коледжу безпосередньо на виробничих майданчиках HIDROMEK у Туреччині. Матимуть можливість ознайомитися з процесом виробництва спецтехніки світового рівня і кращі за підсумками навчального року студенти БФКТБ.

Ще у планах – створення на базі коледжу навчального центру з підготовки кадрів з ремонту та обслуговування сучасної високотехнологічної спецтехніки всесвітньо відомої турецької компанії HIDROMEK.