fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​Вересневий калейдоскоп педагогічної майстерності
4.10.2021

В останню декаду першого місяця 2021-2022 н.р. у Барському фаховому коледжі транспорту та будівництва НТУ відбулася низка відкритих занять, які можна образно назвати вересневим калейдоскопом педагогічної майстерності. Професіонали своєї справи, викладачки-методисти Наталя Ліщина, Галина Казьмірова та викладачка першої категорії Оксана Дяченко щедро ділилися з колегами своїми творчими надбаннями.

Зокрема, 22 вересня викладачка англійської мови Наталя Ліщина провела в групі 3ОП-28 відкрите заняття на тему: «Паспортний контроль та митний огляд». Логічна послідовність усіх етапів навчального процесу, різноманітні й цікаві завдання сприяли вдосконаленню у студентів мовних навичок, уміння чітко висловлювати думки іноземною мовою. Наталі Георгіївні вдалося створити під час заняття позитивну емоційну атмосферу, налаштувавши майбутніх організаторів перевезень на якісне засвоєння нового матеріалу.

За відгуками колег, викладачка продемонструвала високу педагогічну майстерність.

Не менш цікавим було відкрите заняття, проведене 29 вересня в групі 1ОП-30 викладачкою суспільних дисциплін Галиною Казьміровою. Під час розгляду теми «Українська революція 1917-1921 рр. Доба Центральної Ради» вона майстерно використала метод скрайбінгу, презентаційний відеоресурс, роботу з історичними джерелами та дидактичну гру. У підсумку – було досягнуто мети заняття.

Присутні на відкритому занятті викладачі відзначили інтелектуальне багатство педагогічного досвіду Галини Миколаївни, її інноваційність, уміння коригувати та адаптувати до потреб першокурсників різноманітні технології навчання.

«Масштаби» – такою була тема відкритого заняття, яке провела 30 вересня в групі 2ЗВ-25 викладачка спеціальних дисциплін Оксана Дяченко.Вона вдало і вмотивовано використала інтерактивні методи навчання для реалізації поставленої мети – формування в майбутніх землевпорядників практичних умінь геодезичного аналізу і набуття практичного досвіду в розробці та оформленні проєктної конструкторської документації.

Колеги на «відмінно» оцінили заняття, яке стало успішною презентацією високої фаховості, креативності Оксани Федорівни.