fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​HIDROMEK, GEKKON та ВСП «БФКТБ НТУ» - ще один крок у започаткуванні дієвої співпраці
9.11.2021

Однією з родзинок, що вирізняють ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» з-поміж інших профільних навчальних закладів, є налагодження тісних, по-справжньому партнерських та взаємовигідних зв’язків з багатьма відомими вітчизняними компаніями, підприємствами дорожньо-будівельної та автотранспортної галузей. Також БФКТБ активно співпрацює з офіційними дистриб’юторами та дилерами всесвітньовідомих брендів в Україні. І надзвичайно приємно, що список друзів коледжу постійно розширюється.

Ось і 8 листопада до нашого навчального закладу завітали Джейла Метин – регіональний директор з експорту турецької компанії HIDROMEK, Артем Труфанов – головний виконавчий директор компанії GEKKON та Сергій Лобанов – менеджер з продажів.

Приїзд такої представницької делегації став ще одним важливим етапом у започаткуванні перспективного проєкту співпраці Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ з провідним світовим виробником будівельної спецтехніки HIDROMEK та його ексклюзивним дилером в Україні - компанією GEKKON.

Очільник навчального закладу Йосип Кібітлевський провів для шановних гостей ознайомчу екскурсію коледжем, яка викликала в них чимало приємних вражень. Креативний дизайн зовні і всередині приміщення, облаштування кабінетів, лабораторій, майстерень, студентської станції техобслуговування відповідно до вимог сьогодення, інноваційне устаткування, обладнання. Вивчення студентами спецдисциплін на основі новітніх програм та за допомогою агрегатів-макетів сучасної техніки, яка, скажімо, зійшла з конвеєра два-три роки тому! Хіба це не може викликати захоплення?

Як і той факт, що умілі руки молоді під керівництвом досвідчених наставників-професіоналів творять справжні дива з ретро-технікою, даючи їй нове життя. Полуторка, Trabant та інші відреставровані експонати зацікавили представників вищезгаданих компаній. Артем Труфанов навіть проїхався за кермом автораритетів.

Побачене переконало делегацію в тому, що БФКТБ НТУ – справді якісний, сучасний, надзвичайно творчий освітній простір. Пані Джейла дала високу оцінку умовам, створеним у коледжі для належної підготовки фахівців. Артем Труфанов і Сергій Лобанов також, перебуваючи під яскравими враженнями від екскурсії, висловили щиру вдячність очільнику навчального закладу Йосипу Кібітлевському та всьому колективу за такий успішний і потужний поступ до вершин досконалості.

Світлини можна переглянути на сторінці коледжу в соціальній мережі Facebook.