fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​«Ми Вам аплодуємо!»
19.11.2021

Ось так образно і лаконічно висловив захват від побаченого у нашому навчальному закладі знаний на освітянській ниві директор ВСП «Немішаївський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування» Володимир Альохін. Він завітав до БФКТБ НТУ разом зі своїми заступниками та викладачами, аби перейняти досвід колег із Бара, поділитися своїми напрацюваннями.

Здається, чим можна здивувати педагогів, які працюють в одному з передових закладів аграрної освіти, що має більш ніж столітню історію, відомий своїми багатими традиціями і численними здобутками? Але у ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва Національного транспортного університету», рейтинг якого серед профільних технічних закладів досить високий, є чимало справді унікальних проєктів, досягнень. За ними стоїть щоденна титанічна, подвижницька праця його очільника, успішного управлінця та освітнього менеджера, шанованого і мудрого керівника Йосипа Кібітлевського, а також всього ввіреного йому колективу.

Тож екскурсія делегації з Київщини нашим навчальним закладом супроводжувалася фото- і відеозйомкою всього, що викликало в них величезну зацікавленість та захоплення.

Директор БФКТБ НТУ Йосип Кібітлевський щедро ділився з гостями секретами успішної організації навчально-виховного процесу за передовими методиками та інноваційними технологіями, з використанням найсучаснішого обладнання та устаткування. Тому що в освіті конкуренції не місце. Повинна бути плідна співпраця з метою якісної підготовки молодих фахівців, яким творити майбутнє України.

Світлини можна переглянути на сторінці коледжу в соціальній мережі Facebook.