fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​Поліпшення безпеки праці завдяки підтримці мецената
9.12.2021

Донедавна через віялові відключення електроенергії виникало чимало проблем із забезпеченням безаварійної роботи котельні ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ». Але завдяки надійному партнеру нашого навчального закладу – потужній дорожньо-будівельній компанії «Автомагістраль-Південь» - перебої з електропостачанням тепер уже не спричиняють складнощів в експлуатації опалювальних котлів.

Достатньо було усного прохання директора БФКТБ НТУ Йосипа Кібітлевського, щоб співвласник компанії Юрій Леонідович Бойко того ж дня проплатив немалі кошти за придбання для котельні коледжу суперсучасного трифазного бензинового генератора потужністю 12 кВт. Такий вагомий і надзвичайно необхідний подарунок дає можливість за декілька хвилин переводити котельню на власне електроживлення у випадку припинення електропостачання із загальної електромережі. Та найголовніше – зберігається належний рівень безпеки праці операторів.

За допомогу в створенні комфортних умов для проведення навчально-виховного процесу в коледжі, проживання студентів у гуртожитку колектив Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ висловлює щиру вдячність Юрію Бойку.

Шановний Юрію Леонідовичу, з Вами ми почуваємося впевненіше! Ви підставляєте нам надійне і міцне плече допомоги для високих злетів до омріяних вершин! Нехай на Вашій життєвій дорозі буде завжди сонячно від людської вдячності і шани за Ваші щедрі добротворчі, благодійні справи!