fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Компанія SCHAEFFLER провела для майбутніх автомеханіків випускного курсу цікавий онлайн-тренінг
24.12.2021

Знання за спиною не носити – каже народна мудрість. Все, що здобудеш у процесі навчання, стане в нагоді. Особливо, коли йдеться про пізнавальну інформацію, пов’язану з твоєю майбутньою професією.

Ця беззаперечна істина є сворідним вказівником у роботі Олександра Вольтріха - творчого та ініціативного викладача дисциплін спеціальності «Автомобільний транспорт» Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ. Він постійно перебуває у пошуку нових ідей, розширює свої знання, і студентів заохочує досліджувати, опановувати теми, що виходять за межі навчальної програми.

У цьому їм допомагає участь у багатьох тренінгах брендових компаній. Тривалість деяких курсів – кілька тижнів чи місяців. За умови їх успішного проходження студенти отримують сертифікати міжнародного зразка, які, безумовно, додають їм по закінченні коледжу бонусів при працевлаштуванні.

От і 21 грудня цікавий двогодинний онлайн-тренінг для студентів випускного курсу освітньо-професійної програми «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів» провела на платформі Youtube компанія SCHAEFFLER - виробник та продавець запасних частин і ремонтних рішень в OEM якості, партнер конкурсу Young Car Mechanic.

Технічний тренер компанії Schaeffler Ігор Цибко докладно ознайомив майбутніх автомеханіків з такими темами, як:

- двомасовий маховик;

- призначення двомасового маховика;

- типи конструкції;

- сучасне зчеплення, яке воно;

- системи компенсації зносу зчеплення SAC та TAC;

- подвійне зчеплення для DSG, DC4, DPS6;

- система приводу зчеплення.

За активну участь у тренінгу був відзначений брендовим призом Дмитро Свірідов, студент групи 4АМ-107.

Схвально відгукнувся про інноваційний підхід до підвищення професійної майстерності майбутніх автомеханіків ректор Національного транспортного університету Микола Дмитриченко, який 21 грудня завітав до БФКТБ і разом з директором коледжу Йосипом Кібітлевським побував на зазначеному відеотренінгу.