fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
​Освітні послуги БФКТБ розширено: відкрито центр з підготовки та перепідготовки фахівців дорожньо-будівельної галузі
23.02.2022

ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» має потужний освітній потенціал. Спрямований він, насамперед, на надання якісних освітніх послуг студентській молоді.

Проте, враховуючи побажання роботодавців, на базі закладу створено також центр з підготовки та перепідготовки фахівців дорожньо-будівельної галузі.

Алгоритм організації навчання з підвищення професійного рівня спеціалістів середньої ланки базується на тісній взаємодії між замовником та БФКТБ НТУ. З роботодавцями обговорюється перелік тем, які необхідно розглянути під час занять, та укладається відповідна угода.

Приємно, що першими слухачами новоствореного центру стали з 21 лютого сорок фахівців компанії «Автомагістраль-Південь».

Адже, як наголосив у вітальному слові директор коледжу Йосип Кібітлевський, «Автомагістраль-Південь» - надійний багаторічний партнер закладу. Компанія лідирує не лише у сфері дорожнього будівництва. Її інвестиції у розвиток Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ, точніше - в якісну підготовку свого майбутнього кадрового потенціалу, є гідним прикладом для наслідування.

Очільник БФКТБ НТУ коротко ознайомив слухачів центру з життям закладу та продемонстрував під час екскурсії коледжем інноваційну навчальну базу для здобуття студентством освіти європейського рівня.


Більше світлин – на сторінці коледжу в соціальній мережі «Фейсбук».