fb
yt
Вгору
ВСП Барський фаховий коледж
транспорту та будівництва
Національного транспортного університету
Звернення директора
director
Фільм про коледж
video
Веб-камери
cam_1
Пам'ятник "Запорожцю"
cam_2
Ландшафт перед гуртожитком
Student бкТБ
video
Перегляд
Вагомий внесок молоді в перемогу України - здобути якісні знання!
23.03.2022

Шановне студентство! В час, коли весь український народ об’єднався у запеклій боротьбі проти російських окупантів, молодь також може зробити вагомий внесок у наближення перемоги та відбудови звільненої від агресора України.

Йдеться не лише про волонтерську діяльність. Важливо також ПРОДОВЖИТИ ЗДОБУТТЯ ЯКІСНИХ ЗНАНЬ навіть в умовах воєнного стану. Адже Україні потрібні висококласні фахівці.

ВСП «Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ» працює на сьогодні в режимі оптимального поєднання дистанційної та очної форм навчання, аби забезпечити максимальну участь студентів в освітньому процесі.

Тому адміністрація коледжу звертається до всіх здобувачів освіти: повідомте, будь ласка, керівників груп, у кого є можливість навчатися очно. Викладачі проводитимуть консультації з курсового та дипломного проєктування, практичні і лабораторні роботи. Створені умови для проведення навчальних практик.

Щодо забезпечення житлом приїжджих студентів. У гуртожитку є лише певна кількість місць, оскільки на сьогодні він заселений біженцями. Просимо здобувачів освіти з розумінням поставитися до цієї ситуації і, по можливості, поселитися у своїх одногрупників.

Спільними зусиллями ми зможемо подолати чимало перешкод і наполегливою працею, сумлінним навчанням долучитися до перемоги нашого народу над ворогом.

Слава Україні!